HTML

tippmixgyilkos

Mit Műveltek Már Megint..

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A győzelem íze .. no nem a tippmixelőknek

petrov144 2010.11.06. 22:47

Az Arles a Caen lezúzásával bekaszírozta mindhárom pontot. Fájó, hogy erre a 12. fordulóig kellett várniuk, így ez csak az ellenük ármánykodó tippelők agyvérzés esélyeit növelte. A Caen meg a bab is hús esete: hol van már Marseille-Lyon tandem elleni HAT pontos kezdés!

Arles-Caen 3-2 (2-1)

A szintén jól kezdő Saint-Étienne katasztrófális sorozata (5 meccs siker nélkül) folytatódni látszik, de így jár aki francia középcsapatban még bízni tud. Jövő héten a masszív Valencienne jön idegenben..

Saint-Étienne-Lorient 1-2 (0-1)
 
Egy vonallal lentebbről jelentjük, hogy a tabella éléről csúfos pofonnal verték le a Sedan-t, hiába a feljutási célok meg a legtöbb rúgott gól.. ja hogy eddig 1 hárompontos dobtak csak idegenben? akkor nincs kérdés
 
Laval - Sedan 3-0 (1-0)
 
A csatornán túl megmutatták, hogy kell ezt csinálni, több mint egy félidő emberhátrány ide vagy oda, a királynő csapata szépen masírozik a Premier League felé, a befektetők legnagyobb örömére..
 
 
Queens Park Rangers-Reading 3-1 (1-0)
 
Hollandiában egy újabb jelültünk van a masszív ponthozó szerepre, mégpedig a Groningen csapata. Egy első fordulós X az Ajax-al, azóta viszont bárki tévedt az Euroborg stadionba, lógó orral távozott. Idegenben viszont felejtősek vagytok fiúk, bocs.

Fogadjon az eseményre a BetClic oldalán!

Groningen-NAC Breda 2-1 (2-1)
 
 

Címkék: ajax premier rangers fogadás győzelem park tippmix queens league saint étienne

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tippmixgyilkos.blog.hu/api/trackback/id/tr902429402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása