HTML

tippmixgyilkos

Mit Műveltek Már Megint..

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Török átok

petrov144 2010.11.09. 21:42

A török bajnokság könnyű prédának tűnik a mezei tippmixelőnek. Vannak BL-t járt nagyok, néhány sztárjátékossal, Galatasaray, Besiktas, Fener és mellettük hihetetlenül vicces nevű, noname csapatok, sok gücü, birligi és spor nyilván esélytelenül.

FÁJDALMAS TÉVEDÉS.

Bármelyik török nagycsapat minden előzmény nélkül képes olyan gyalázatos teljesítményre, ami egyszerűen megmagyarázhatatlan.

 

A hétvégén a jó nevű Kasimbasa látogatott a Besiktashoz, hét (!) zsinór vereség után nagy reményei nem lehettek a ligautolsónak. Ó dehogynem.. néhány tippelő innen is csókoltatja Guti anyukáját Hernandezt az utolsó perces kihagyott tizi miatt..

Besiktas - Kasimbasa 1-1 (0-0)

De néhány fordulóval korábban a Manisaspor is sikerrel járt itt (2-3), a Galatát pedig az Ankargücü leckétette csúful (2-4).

Emellett felhívnám a figyelmet a jelenlegi dobogóra: Trabzonspor, Bursaspor, Kayserispor. Akar még valaki tuti török meccset tenni?

 

Címkék: tippmix besiktas galatasaray trabzonspor bursaspor török bajnokság kayserispor fenerbache

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tippmixgyilkos.blog.hu/api/trackback/id/tr212437112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása