HTML

tippmixgyilkos

Mit Műveltek Már Megint..

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kifizetlen túlórák

petrov144 2010.11.19. 21:38

A barátságos meccsek lélektanát a saját példájából értheti meg legkönnyebben az ember: a főnök odaszól a napi meló után, hogy ezt még meg kellene csinálni drága barátom, de nem tudok már fizetni érte egy kiba.. -et sem..

A klubcsapatok oroszlánjai ilyen alkalmakra hirtelen kiscicaként simogatják a gombolyagot és a stadionok nyávogástól hangosak. "Ő meg ki a faszom mért játszott - ő mért nem 60 percet játszott - megrúgtak, bibis lett - rangadó lesz hétvégén sajnos nem tudom vállalni a játékot" stb.

A pénz  lelkesedés hiányában másról szólnak ezek a meccsek, a csapatépítés, a felkészülés és a pihentetés. Egyrészt mindenkinek jó, hiszen ilyenkor presztizsveszteség nélkül meg lehet magyarázni egy vereséget, vagy, jobb esetben viszont a nyomorult c-csapatos ellenfél elpáholásával értékes xp-pontokat  szerezhezt a mezei szöv.kap.

Az ilyenkor feltett összegeket a fogadóirodák afféle fix bevételként kezelik. Ilyenkor mindig van egy csori esélyes, sőt. Egy, miket beszélek.. Szóval néhány nagycsapat azért győzni szokott...

Portugália - Spanyolország 4-0 (1-0)

Olaszország - Románia 1-1 (0-1)

Oroszország - Belgium 0-2 (0-1)

Szlovákia - Bosznia 2-3 (1-1)

Több mint kellemetlen volt az olasznak a francia siker a ködös Albionban, a németek a két nemzet komoly pornós múltja ellenére impotensek lettek a svédek ölelő karjaiban, és Liechtenstein majdnem győzött Lettországban, Messi pedig addig nézte Dani Alves tűnődő arcát, hogy azt hitte a Barcában van, hintett is egyet..

Egyszóval emberek, ne tegyetek barátságos meccsekre ha nincs extra nagy mákotok / jó kapcsolatotok ukrán fogadóirodákkal!

 

Címkék: anglia spanyolország olaszország oroszország tippmix portugália capello barátságos meccs

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tippmixgyilkos.blog.hu/api/trackback/id/tr922460178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása