HTML

tippmixgyilkos

Mit Műveltek Már Megint..

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Hétvégi pofonok

petrov144 2010.11.21. 18:55

Erdei győzelmén kívül (gratula Madár!) nézzük milyen pofonokkal szolgált (eddig) a víkend:

Néhány tippelőt kellemetlenül érinthetett a szombati nagy last minute akció a bundesligában, a Mainz és a Hannover is a végén kaparta ki a gesztenyét (nagy fityisz a Szalaiék ellen fogadóknak).  A Freiburgtól egy kapufára futotta a 91. percben, ennek nyilván az ellenfélnél Błaszczykowsky örült a legjobban, hiszen ráhúzták volna a lepedőt, ha bemegy.

 Freiburg - Dortmund 1-2 (1-0)

Monchengladbach - Mainz 2-3 (0-0)

Hannover - Hamburg 3-2 (1-1)

Hogy azért már meglepő eredmények is legyenek: vasárnap a Bundás ligautolsója elvitte a 3 pontot Stuttgartból, pedig nagyon a hazaiaknak állt a zászló a meccs előtt. Hiszen a Köln olyan óriások elleni vereségekkel edzett, mint a Nürnberg (2-3) és a Gladbach (0-4), a Stuttgart pedig kitömte a Brémát (6-0) és majdnem győzött a K'lautern ellen (3-3). Itt viszont beletört a svájci sváb bicska a feladatba..

Stuttgart - Köln 0-1 (0-0)

Német update: Még péntekre datálódik egy eddig nem nem énekelt tuti tipp halála, a kiesőjelölt elpics páholta a feljutásra gyúró berlinieket

Osnabrück - Hertha 2-0 (1-0)

Olaszországban a Lazio vállalható x-e mellett ismért az Inter szolgáltatott témát, a szétesett, sérülésektől és beniteztől sújtott csapat ezúttal Veronában kapott ki.

 Parma - Lazio 1-1 (1-1)

Chievo - Inter 2-1 (1-0)

A sokak által x-re várt Fulham - Man City meglepetést hozott, a döntetlengyárosok derbijét a világoskékek simán behúzták, Gera Zoli azért hintett egyet.

Fulham - Man City 1-4 (0-3)

Spanyolországban, Hollandiában és Franciaországban is nagyjából az történt, amit mindenki várt, meglepetések nélkül ment le a forduló, ismerve a franciákat, ez az igazi meglepetés...

 Update:

Sevilla - Mallorca 1-2 (0-1) egy kései gólváltással, (88. ill 90. perc), jobb lesz odafigyelni a szigeti veszedelemre, Valenciában is nyertek, és ugye volt egy X a Nou Camp-ban..

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tippmixgyilkos.blog.hu/api/trackback/id/tr432463714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása