HTML

tippmixgyilkos

Mit Műveltek Már Megint..

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Klimaxos oroszlán, ágyúval madárra..

petrov144 2010.11.21. 11:51

Nem hagyott cserben minket eddig a hétvége, ha tippmixgyilkos eredményekről van szó..

A Chelsea tovább folytatta mélyrepülését, bár a Birmingham egyetlen kapuralövésével nem érdemelt győzelmet. Kár volt ellőni a puskaport holmi 6-0-kal a szezon elején, a sebesült oroszlán mögött már acsarkodnak a vérszagot érző fenevadak.

Birmingham - Chelsea 1-0 (1-0)

Az egyik fenavad el is kapta áldozatát, bár lassú kivégzés volt ez, a MANNYU csak 9 emberrel szemben tudta bebiztosítani a győzelmet, a látványos játék továbbra is ritka eseménynek számít Axel Fol Alex F csapatánál, de a veretlenség dicséretes..

Man United - Wigan 2-0 (1-0)

 

Pórul járt - megint, bár egész jól játszott - megint - az Arsenal. Az ágyúsok a néha meglepően erőn felül teljesítő Tottenham ellen buktak egy gyönyörűt, 2-0-ról, Wenger papa, ejnye... El tudjuk ezt képzelni José M bármelyik csapatáról?

Arsenal - Tottenham 2-3 (2-0)

A Pool sikere, főleg ilyen arányban, Gerrald nélkül szintén meglepő volt.. néhány hete inkább csodát mondtuk volna

Liverpool - West Ham 3-0 (3-0)

Néhány száz kilométerrel északabbra a Celtic késztette vad HIGHFIVE-ozásra a fogadóirodák dolgozóit, a 90. percben nem árt odafigyelni ezekre a kaparó kiscsapatokra..

Celtic - Dundee Utd 1-1 (1-0)

Címkék: chelsea liverpool tippmix celtic manchester united tottenham arsenal tippmixgyilkos

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tippmixgyilkos.blog.hu/api/trackback/id/tr622462772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása