HTML

tippmixgyilkos

Mit Műveltek Már Megint..

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A 7 meglepetése

petrov144 2010.11.28. 14:21

A szürke, borús hétköznapok után újult erővel csaptak a levesbe a hétvégén a csapatok. Az egyik leglelkesebb az Arsenal lehetett, volt mit kijavítani két nehezen magyarázható vereség után. Végül sikerült a javítás, de a hektikus forma miatt még meggondolandó, hogy újra rájuk bízzuk a pénzünket.

Aston Villa - Arsenal 2-4 (0-2)

A hétközi szüken mért győzelem után (Rangers - Manchester 0-1) a Man U vendége elméletben egy stabil középcsapat volt, de ennek nem sok jelét mutatták az Old Traffordon. Most Berbatov hirtelen megint világklasszis?

Manchester - Blackburn 7-1 (3-0)

A múlt heti csúnyán rácáfolt a döntetlenhalmozó címre a Fulham és gyorsan kikapott a Citytől (1-4), ezért most senki nem mert arra fogadni, ami annyira de annyira adta magát:

Fulham - Birmingham 1-1 (0-1)

Nem bírt nyerni az utóbbi időben nyomuló Bolton, a WBA két pirossal tarkított meccsen megint idegenben aratott meglepő győzelmet. Újra győzött a Wolves, ami nem mindennap hónapban esik meg..

Bolton - Blackpool 2-2 (0-1)

Everton - West Bromwich Albion 1-4 (1-2)

Wolverhampton - Sunderland 3-2 (0-0)

Németországban két bohóccsapata, a Stuttgart és a Schalke is ragaszkodik a tabella aljához, elképesztő, hogy a nemzetközi kupákban mindkét csapat pazar teljesítménnyel vezeti a csoportját, itt pedig megerőltetés nélkül verik bucira őket hétről hétre.

Hamburg - Stuttgart 4-2 (3-1)

Kaiserslautern - Schalke 5-0 (2-0)

A másodosztályban a Hertha újabb hazai bukóval szomorított 32.052 nézőt, hogy lesz ebből feljutás?

Hertha - Duisburg 0-2 (0-0)

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: hamburg manchester united aston stuttgart arsenal schalke blackburn birmingham berbatov fulham hertha

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tippmixgyilkos.blog.hu/api/trackback/id/tr952478814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása