HTML

tippmixgyilkos

Mit Műveltek Már Megint..

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Ha egy sorozat ... nem szakad meg

petrov144 2010.11.28. 16:48

A PSV négy és fél éve nem nyert a Breda vendégeként, most úgy nézett ki, hogy összejöhet a régóta várt siker, de hiába vezettek kétszer is, túlizgulhatták a dolgot, mert csúnya vége lett:

Breda - PSV 4-2 (2-2)

Sokkal rosszabb sorozattól szabadulna meg a Willem II csapata: hihetetlen, de még egyetlen árva meccset sem tudtak megnyerni eddig! A 81. percben eldőlt, hogy most sem lesz ez másként. Egy ilyen bravúros teljesítményre igazán csak csettinteni lehet, ők bizony a mi csapatunk!

Willem II - De Graafschap 0-1 (0-0)

 

 

1999 óta nyeretlen az Inter ellen idegenben a Parma, ez a sorozat ma sem szakadt meg, pedig ezer sebből vérzik az olasz sztárcsapat. Mindenki Benitez haláltusáját várta, de feltámadás lett belőle. Stankovics már évek óta őszre időzíti a góljait, most ezzel a mesterhármassal letudta az ezévi kötelezettségét.

Inter - Parma 5-2 (3-1)

 

A Sevilla néha nyomokban vagy inkább romokban emlékeztet a régi UEFA-gyóztes, bajnoki címért harcoló csapatra, de egy Getafe ellen azért mégis ők az esélyesek, gondoltuk. Pedig hagyományosan rosszul megy nekik a kiscsapat ellen, utóbbi 6 meccsükből 5. alkalommal véreztek el ellenük.

Sevilla - Getafe 1-3 (1-0)

Említés érdemel még az NHL-ből a Pittsburgh csapata, akik zsinórban 6 győzelemet  számlálnak, kalapemelést érdemelnek ilyen szoros mezőnyben.

Pittsburgh - Ottawa 2-1

2010 április 3-án veszített meccset utoljára a Manchester United, azóta 25 meccset játszott a csapat veretlenül, a jubileumot egy 7-sel ünnepelte. A Real Madridnak pedig 26 veretlen meccse van, szintén még áprilisban kaptak ki. Az akkori legyőzőt úgy hívták, hogy Barcelona...

Címkék: barcelona tippmix manchester united getafe psv inter sevilla pittsburgh berbatov parma ottawa breda stankovic tippmixgyilkos real madris

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tippmixgyilkos.blog.hu/api/trackback/id/tr542479125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása