HTML

tippmixgyilkos

Mit Műveltek Már Megint..

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Rafa'ztak a tutira menők

petrov144 2010.11.08. 17:19

A fair play hazájában, Olaszországban ezen a héten jól adott a gép. Nyert a Milan, a Juventus, a Napoli sőt a Lilák is behúzták. A Samp otthon játszva sem tudta feltörni az idegenben hm.. nem túl acélos Catana rettegett védelmét.

A nagyobb meglepetésról az Inter gondoskodott: a Brescia elleni magabiztos pontszerzéssel zárta le diadalmas heti hadjáratát. A sok sérült sem lehet kifogás, ilyen rosszul egyszerűen nem játszhat egy BL-győztes csapat. Bár Liverpoolban is azt hitték..

Inter - Brescia 1-1 (0-1)

 


A római derbi mindig nüanszokon múlik, most Totti hiánya döntött. Valamit dünnyögtek a játékvezetésről is, elment a kékek hajója, de Morganti adta a hátszelet.

Lazio - Roma 0-2 (0-0)

Genoában anélkül küldték el Gasperini edzőt, hogy előtte biztosították volna teljes bizalmukról. Az új seprővel (Ballardini) jövő héten hazai pályán az idegenben nyeretlen Bolognát fogadja a csapat.. reméljük Rudolf később is befér majd a csapatba

Palermo - Genoa 1-0 (1-0)

Címkék: juventus roma milan rafa inter serie a lazio benitez

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tippmixgyilkos.blog.hu/api/trackback/id/tr742434011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása