HTML

Nagy gyózelem után kis vereség - túl a hetedik X-en

petrov144 2010.11.06. 20:28

A topligák nagy gladiátorai még a BL-sebeket nyalogatják, nem csoda, hogy döcög a szekér. Akik bíztak a Tottenham győzelmében, láthatták, hogy gyilkos volt a a tempó hétközben..Bale lehet mégsem ér 50 milliót?

Bolton - Tottenham 4-2 (1-0)

Említést érdemel még a MANU, akik most a Wolves ellen keserítette a 0-1-sek szívét, egyre fakóbb ez a vörös mez, de ez még megvolt..

Manchester United - Wolverhampton 2-1 (1-0)

Szintén a lefujásra időzített a Fulham, a liga legszorgosabb döntetlengyárosai az utolsó pillanatban énekelték ki a sajtot a vendégek szájából.

Fulham - Aston Villa 1-1 (0-1)

Németországban a bajorok döntöttek úgy, hogy egyszerűen annyival jobbak a többieknél, megtehetik, hogy a liga tökutolsónál hagynak újabb pontokat. Sokadik pofon a bennük bízóknak a jó BL szereplés ellenére.

Monchengladbach - Bayern 3-3 (1-2)

A Mainz lufija kipukkadni látszik, de azért még szeretjük őket, otthon lehet javítani jövő héten.. ha még lesz mersz rájuk fogadni.

Freiburg - Mainz 1-0 (0-0)

A nap magabiztos eredményét a kölniek szállították, akik a bivalyerős nürnberg ellen is mindent megtettek azért, hogy másfél év múlva már a feljutást ünnepelhessék.

Nürnberg - Köln 3-1 (1-0)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tippmixgyilkos.blog.hu/api/trackback/id/tr842429145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása