HTML

Mészárosok

petrov144 2010.11.08. 20:58

A hétvége böllérkést forgató fenevadjai között az akvárium ragadozói között két eddig döglődő, kisebb hal is akad.

A Stuttgart a fogadóirodák kedvence, van hogy unottan szétteszi a lábát és hagyja, hogy Freiburgok Nürnbergek szabadon kedvüket leljék. És van amikor elgurul a gyógyszer.. Pedig arra szükség lenne, mert alighanem a világ első skizofrénia-járványával állunk szemben. Fejétől bűzlik a hal a másik oldalon, Thomas már nem sokáig Schaafárkodhat a kerettel, ha ilyen 'eredmények" jönnek.

Stuttgart - Bremen 6-0 (3-0)

A Monaco közben kiemelkedett a mocsárból és nagyokat szipkázott a friss levegőből. Jövő héten jön az Arles elleni rangadó.

Nancy - Monaco 0-4 (0-0)

Nagy maflást kapott az üldöző, így a luzitánok bajnoksága félnegyedtávnál eldőlni látszik, a Porto vitrinjébe a kilenc vitória mellé egy Vitória Guimaraes elleni döntetlen került be eddig. A meccseit a fogadóirodák nyomására így már többször is hétfőre menekítették, de a tutivadászok megtalálják így is.

Porto - Benfica 5-0 (3-0)

A skótok most nem spóroltak, de mint tudjuk, nem illik ennyire megverni egy csapatot. Szóval: ejnye!

Celtic -Aberdeen 9-0 (4-0)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tippmixgyilkos.blog.hu/api/trackback/id/tr672434663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása